Sunday, September 19, 2010

Change Shampoo Products

Shampoo

Ini adalah produk terbaru keluaran syarikat VITTO (M) SDN.BHD yang akan dipasarkan secara meluas di seluruh salon-salon dalam malaysia. Gambar-gambar produk hair care yang lain akan di upload dari masa ke semasa.
                                     


                                 Ice Anti-Dandruff Shampoo
  
Menjaga kesihatan rambut dan kulit kepala agar ianya nyah kelemumur. Mengandungi ZINC PYRITHIONE yang dapat mencegah kegatalan di kulit kepala dan mengurangkan kelemumur. Syampu ini juga mengandungi MENTHOL yang membantu memberi kesegaran dan menyejukkan kulit kepala.
 
 
Ginger - Scalp Therapy Shampoo 
 

Diformulasikan dengan teknologi PLANT CELL BROKEN WALL. Menghimpunkan bahagian-bahagian penting daripada HALIA yang menggalakkan kitaran darah pada kulit kepala, mengurangkan rambut gugur, menghilangkan kelemumur, mengeluarkan angin dari dalam badan, mengurangkan sakit kepala, mengurangkan kegatalan pada kulit kepala dan memberikan kelembutan dan kesegaran pada rambut. Syampoo ini amat sesuai untuk mereka yang sering mengalami sakit kepala,ibu mengandung dan wanita dalam pantang (kerana dapat mengeluarkan angin)
 
 
 
 Nourish & Repair Hair Shampoo
 

Dihasilkan daripada gabungan ORGANIC GOJI BERRY dan NATURAL RICE PROTEIN bagi memastikan rambut lembut dan terurus. Sesuai untuk semua jenis rambut sama ada rambut rosak, rambut yang telah diwarnakan, rebonding,kerinting, atau kasar.
 
 
Oil Balance Hair Shampoo


Mengandungi pati EUCALYPTUS dan DANDELION LEAF EXTRACTS. Formula bebas minyak ini memberikan rambut lembut dan bersinar serta membantu mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan daripada rambut dan kulit kepala.Smooth Hair Conditioner


Dicipta untuk menambahkan kelembapan dan kelembutan pada rambut yang rapuh dan kering. Perapi ini mengandungi Pati ORGANIC ALOE VERA, NATIVE OLIVE OIL dan PANTHENOL, membekalkan kelembapan yang mencukupi, bersinar, lembut dan halus.                
 
 
 
Note:
1- Setiap Produk didatangkan dengan pek 250ML sahaja
2- Harga bagi setiap produk RM25/sebotol
3- Harga boleh dirunding jika pembelian lebih dari 5 botol
4- Tidak termasuk kos penghantaran.

Untuk tempahan dan ingin menjadi agen sila hubungi:


Aida Ismail - 017-3996141      email : Aura_kasih289@yahoo.com

No comments:

Post a Comment